Limes proizvodi Banja Luka

DOBRODOŠLI

SANJA LIMES PROIZVODI BANJA LUKA

Sanja Limes tim, saradnik za prodaju Limes proizvoda Banja Luka, e-mail: sanja@limesproizvodibanjaluka.com.

Sve informacije i narudžbe možete dobiti na broj telefona 065/980-300, Proizvode možete naručiti i putem web shop-a, dostava na kućnu adresu. Za sve narudžbe u Banja Luci dostava je besplatna, za ostale gradove poštarina se plaća i iznosi 10,00 KM.

Sjedište kompanije Limes nalazi se u Pirotu u Srbiji. Komaniija je osnovana 2000. godine na čelu sa svojim osnivačem dipl.ing. Miloradom Krstićem. Danas, Limes je postao brend, širokih razmjera, a proizvodi su već poznati u  Evropi, Kanadi, Americi i Australiji. Prodaja se obavlja isključivo putem mrežnog marketinga. Osim u Srbiji, Kompanija uspješno posluje godinama unazad i preko svojih sestrinskih firmi na prostorima Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Svi proizvodi su na bazi ekstrakata ljekovitog bilja sa Stare Planine, jer Limes Kompanija nudi samo ono najbolje iz prirode, za očuvanje ljepote i zdravlja. Na taj način se zdravlje iz prirode, putem Limesovih proizvoda, prenosi do naših potrošača.

Danas, Limes ima široku lepezu proizvoda, tačnije, preko stotinu vrsta različitih proizvoda za kozmetiku, ličnu i kućnu higijenu. Svi proizvodi su biorazgradivi, bez alkalija i fosfata, a ujedno su i energetski štedljivi. U svakom od proizvoda je sadržana kombinacija ekstrakata ljekovitog bilja: nevena, bosiljka, kantariona, kamilice, lipe, žalfije, koprive, hajdučke trave, bršljana…

Ekstrakti bosiljka i nevena su najzastupljeniji u Limesovim proizvodima, inače veoma ljekovite i cijenjene biljke, koje se i uzgajaju na plantažama Limesa. Zbog sadržaja ekstrakata ovakvih biljaka, Limesovi proizvodi su ne samo neškodljivi, već imaju i ljekovito dejstvo,što ih čini posebnim.

Naročito smo ponosni na to što su naši proizvodi pomogli velikom broju potrošača koji su uspjeli da korišćenjem nekih od proizvoda riješe određene zdravstvene probleme.

Komentar

7 comments on “SANJA LIMES PROIZVODI BANJA LUKA

Limes prirodni proizvodi bez hemije, alkalija i sulfata

Reply

Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Reply
sanja

Thank you!

Reply

Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too wonderful. I really like what you have acquired here, certainly like what you’re saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it sensible. I can not wait to read much more from you. This is actually a great website.

Reply
sanja

Thank you, I’m doing my best to make this as good as possible.

Reply

Esta debe ser la mejor colección de blogs sitio web que he encontrado a cabo.
Robbin Ring Moir

Reply
sanja

Thank you! I am glad you like my site.

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *